Ga naar hoofdinhoud
vingino

Vingino meidenevent in Bijenkorf Amsterdam

Het kindermodemerk Vingino presenteert begin september haar najaarcollectie in samenwerking met styliste Danie Bles. De collectie is ontwikkeld voor de echte fashionista’s.

Lancering
Op 2 september zal er een groot meidenevent georganiseerd worden in de Bijenkorf te Amsterdam. Tussen 14:00 en 17:00 ben je als consument welkom om gestyled te worden door Danie. Ook zal er een catwalk en professionele fotoshoot zijn.

Waar de nieuwe collectie van Vingino vooral om draait is dat alles te mixen en te matchen valt. Naast de echte eyecatchers als ruffle blouses, coole jackets en panterprint items komt het merk ook met veel accessoires en details. De collectie is te verkrijgen in de maten 2 tot en met 16.

De samenwerking
Styliste Danie Bles vindt het belangrijk dat It-girls een eigen stijl hebben en alles durven te mixen voor een unieke, maar fashionable look. Ook na de najaarscollectie, die in oktober wordt uitgeleverd, zal Vingino de samenwerking met Danie Bles ontwikkelen. Er komt een kleinere Holiday collectie en eind januari zal er een spring/summer collectie in de winkels liggen.

Website Vingino: www.vingino.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top