Ga naar hoofdinhoud

Vlaams agentschap Engel Agency betreedt Nederlandse markt

Nieuw in kindermodeland is Engel Agency, opgericht in het Vlaamse Mechelen. Bij Engel ligt de focus voornamelijk op merken die hen inspireren, merken met een verhaal. Naast volwassen labels, brengt het agentschap ook sneakermerk NOVESTA KIDS naar Nederland. Wij geven je vast een sneak peek!

Eigenaren Gonneke Stroom en Dana Tannhäuser zijn geen onbekenden in de branche. Voorheen werkten ze als ontwerpers, stylisten, kopers en verkoopagenten. Deze kennis en ervaring zetten ze dan ook met liefde in voor hun nieuwe agency.

Andere merken
Ook in de rest van Europa timmert Engel hard aan de weg. Zo zal het Belgische tiener/dames merk LES VRAIES FILLES in verschillende landen gedistribueerd worden en betreden ze met Engels kinderschoenenmerk YOUNG SOLES de Duitse markt.

Over Engel
Naar eigen woorden gaat het Engel-concept verder dan verkoop en biedt het onder andere ontwerpadvies, productontwikkeling, inkoop, styling en een uitgebreid netwerk van contacten. Alles vindt plaats vanuit een prachtige en unieke showroom, gevestigd in een Herenhuis in hartje Mechelen. Waarom Engel Agency? Het huis waarin de showroom zich bevindt stamt uit de 17e eeuw en heet ‘De Grote Engel’.

Benieuwd naar dit agentschap? Van 8 tot en met 14 juli zal de showroom in Mechelen geopend zijn. De week erna reist Engel Agency ons land door. Contact opnemen kan via: info@engel-agency.com.

Website Engel Agency: www.engel-agency.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top