Ga naar hoofdinhoud

Aan het woord: Miranda Vette van Bij Broer & Zus in Zaamslag

In ‘Aan het woord’ vragen we retailers hoe het afgelopen seizoen is verlopen, wat de trends van het moment zijn en welke merken zichtbaar groeien in populariteit. Deze week spreekt KIDS met de eigenaresse van Bij Broer & Zus in Zaamslag.

Eigenaresse Bij Broer & Zus, Miranda Vette: “Ik heb er altijd van gedroomd om een eigen zaak te openen. Toen ik vorig jaar eindelijk de kans kreeg een kinderkledingwinkel over te nemen, heb ik deze gelijk gegrepen. Kinderkleding en kinderen zijn zo ontzettend leuk. Ik heb wel van alles aan de winkel veranderd, zoals de naam en de uitstraling. Momenteel gaat het goed met de verkoop. Zeker omdat ik weet dat de kindermode momenteel een vrij lastige branche is, ben ik heel tevreden met de gang van zaken. Verschillende merken doen het goed in de winkel. De echte hardlopers zijn Retour, Quapi, Jubel en Sturdy. Wat mij opvalt, is dat de dierenprint weer erg populair is. Daarnaast doen de meng en neon kleuren het goed. Het wordt in elk geval een kleurrijke en vrolijke zomer! Om de winkel onder de aandacht te brengen, zijn we zo actief mogelijk op Instagram en Facebook. Ik moet zeggen dat het bereik van Instagram groter is, omdat de doelgroep (jonge moeders) Instagram meer gebruikt. Daarnaast kun je op Instagram meer met beeld en is het dus leuk om af en toe foto’s van collecties te plaatsen. Eigenlijk vind ik alles leuk aan mijn werk, het is zo afwisselend en veelzijdig. Van het schoonmaken van de winkel in de ochtend, tot het doen van de inkoop en uiteraard het helpen van de klanten. Ik ga dan ook iedere dag met een lach naar mijn werk. Ook als zich iets negatiefs voordoet, probeer ik het altijd om te zetten in iets positiefs. Voor de klant probeer je het altijd zo goed mogelijk op te lossen. Het is ook de manier waarop je het brengt. Ik denk dat als je gelooft in jezelf en hetgeen wat je doet, je dat ook uitstraalt en zo overtuigend overkomt naar je klanten.”

Website Bij Broer & Zus: www.bijbroerenzus.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top