Ga naar hoofdinhoud

CWF opent eigen brand stores

Children Worldwide Fashion Group (CWF) heeft in mei drie nieuwe winkels geopend, bestaande uit twee Givenchy Kids stores en een BOSS Kidswear store. Daar laat het bedrijf het niet bij, want ze gaan zich ook meer richten op schoenencollecties.

Children Worldwide Fashion dat bekend staat om luxe kindermodemerken, heeft afgelopen jaren meerdere merken aan haar lijstje kunnen toevoegen. Hugo Boss, Burberry, Chloe, DKNY, Elle, Marc Jacobs, Francois Girbaud en Timberland.

Nu breidt CWF uit met twee brand concept stores voor jongens- en meisjeskleding, bestaande uit de merken Givenchy en BOSS. De eerste twee Givenchy Kids winkels zijn afgelopen maand geopend in de stad Shenzen, in China. De winkels zijn helemaal ingericht naar de smaak van Maison Givenchy, in combinatie met fijne kleuren dat past bij de doelgroep.

De eerste BOSS Kidswear winkel opende op 24 mei in Riyadh, Saoedi-Arabië. Deze immens grote concept store van 60 vierkante meter is geïnspireerd op de nieuwe BOSS-winkels. De parketvloer, muur van polo’s, houten stoelen en de glanzende witte muren geven de winkel een echte BOSS-uitstraling, wat wordt gecombineerd met de overheersende kleur royal blue, wat helemaal past bij kids. De volgende steden die volgen zijn Panama en Tel Aviv, maar daar openen de BOSS-winkels pas eind 2019.

CWF kondigt aan om twee seizoenen lang schoenen toe te voegen aan de collecties. Ze hebben zich erg ontwikkeld in de shoe-expertise de afgelopen tijd en dat mag geshowd worden. We hebben het over BOSS, waarvan de collectie bestaat uit wel zeker 60 modellen. DKNY, Zadig &Voltaire, KARL LAGERFELD, Billieblush en Carréme Beau volgen. Daarnaast geeft het bedrijf ook aan om verschillende accessoires toe te voegen, om de schoenencollecties te ondersteunen.

Janneke Wintermans Agenturen vertegenwoordigt de merken van CWF in Nederland.

Website Janneke Wintermans Agenturen: https://www.wintermans-agenturen.nl/

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top