Ga naar hoofdinhoud

Assistent inkoper – Vadobag

vodobagOver Vadobag
Vadobag is een toonaangevende Europese leverancier van modische vrijetijdstassen voor verschillende doelgroepen in de leeftijd van 0 tot jong volwassenen. Daarnaast heeft Vadobag een ruim assortiment babyverzorgingstassen met bijpassende kinderrugtassen voor de babyspeciaalzaken.

Met meer dan 135 jaar ervaring weet Vadobag de smaak van de hedendaagse consument te raken. Zo is er een breed assortiment aan merken. Dit zijn zowel eigen merken als licenties. Het succes van de organisatie schuilt in de kracht van het vernieuwende. Telkens weer verrast Vadobag de markt met sprekende collecties voor een breed en internationaal publiek. Wij zoeken op korte termijn een enthousiaste collega die past binnen ons team, namelijk een:

Assistent inkoper (fulltime)

Jij bent de intermediair tussen Vadobag en onze kantoren in China en daardoor mede bepalend voor het vormgeven van het strategisch inkoopbeleid. Je onderhoudt de relaties met onze leveranciers proactief. Je verzorgt de administratieve werkzaamheden m.b.t. de inkoop van A tot Z. Beoordeling en bewaken van de leveranciersprestaties en eventueel bijsturing van het proces, heeft hoge prioriteit. Je hebt dagelijks contact met de afdelingen styling en verkoop en je kijkt of alle relevante stappen gezet zijn die nodig zijn voor de juiste productie van onze artikelen.

Je houdt zicht op het inkooptraject, zoals snel en tijdig beoordelen van de monsters en eventueel laten aanpassen van de modellen en materialen. Je ondersteunt de inkoper bij de uitvoering van zijn taken.

Functie eisen:

  • communicatief sterk en kunt goed onderhandelen
  • goed zelfstandig en in teamverband kunnen samenwerken
  • positief en zoeken naar oplossingen die werken
  • commercieel
  • staan voor kwaliteit (nauwkeurig werken met oog voor details)
  • snel en goed kunnen schakelen en prioriteiten stellen gaat je uitstekend af
  • hebt een HBO werk- en denkniveau (commerciële economie) en affiniteit met lifestyle producten
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • hebt aantoonbare kennis en kunde met o.a. MS Office, ERP -systemen

Wij bieden:
Een afwisselende en zelfstandige functie bij een bedrijf waar een informele werksfeer en een professionele aanpak hand in hand gaan. Verder bieden wij een goed salaris en goede doorgroeimogelijkheden. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.

Sollicitatie:
Als je interesse hebt in onze uitdagende functie en woont in de omgeving Den Bosch- Tilburg – Breda dan kun je je sollicitatiebrief met CV sturen naar: serge.v.dongen@vadobag.nl
Eventuele vragen kunnen ook gesteld worden via bovenstaand e-mailadres.
Docklands 5, 5026 SL Tilburg

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top