Ga naar hoofdinhoud
NOOS lijn

Beebielove Basics lijn nu verkrijgbaar en na te bestellen

Foto: Michelle van den Berg van baby- en peuterzaak De Rammelaer

De Never Out Of Stock (NOOS) Basics lijn van Beebielove is sinds deze week verkrijgbaar in de winkels. Speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten onder ons, in de maten 50-68. Ook is de collectie het gehele jaar direct uit de voorraad na te bestellen. Waarom? Omdat baby’s door het hele jaar heen geboren worden!

Al eerder vertelden we op KIDS over deze nieuwe lijn van Beebielove, die bestaat uit vier pakketten. Zo is er één ontwikkeld voor meisjes, twee voor jongens en is er tot slot één pakket unisex. Dit alles in de kleuren roze/wit, lichtblauw/donkerblauw, okergeel/antraciet en grey melee/wit.

Inhoud van de pakketten
Waar de vier pakketten uit bestaan? Denk aan shirtjes, vestjes, broekjes, box pakjes, jurkjes, sokjes en mutsjes. Alle items zijn van mooie kwaliteit, tijdloos en commercieel geprijsd. Zo liggen de verkoopprijzen voor tops rond de €13,99 en voor broekjes rond de €14,99.

Eerste reacties
Winkeliers zijn erg tevreden over de nieuwe lijn van Beebielove. Zo zegt Michelle van den Berg van baby- en peuterzaak De Rammelaer: “Klanten zijn razend enthousiast over de nieuwe lijn! Het gele thema vliegt als warme broodjes over de toonbank, vooral het shirtje met de tekst ‘I’m a gentleman’ is favoriet. Wij gaan snel nabestellen!” Ook op de social pagina’s van Beebielove wordt enthousiast gereageerd.

Interesse? Neem in Nederland contact op met Iris Kuijf via 06-31773261 en in België met Gitte Bosteels: +32 484081435.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top