Ga naar hoofdinhoud

Bijzondere samenwerking tussen Save The Duck en Save The Children

Save The Children, een internationale organisatie die zich inzet voor het welzijn van kinderen in conflictgebieden, bestaat bijna 100 jaar. Voor deze speciale gelegenheid slaat de organisatie handen ineen met het modemerk Save The Duck. Ook Save The Duck is een merk met een missie, zij voeren strijd tegen dierenleed en zetten zich in voor het milieu.

700 jassen
Voor deze bijzondere samenwerking produceert Save The Duck maar liefst 700 jassen met het Save The Children logo. Van deze 700 jassen worden er 500 naar Afghanistan gestuurd, om kinderen in conflictgebieden warm te houden tijdens de strenge winters. De overige 200 jassen worden verkocht in de Save The Duck winkel in Milaan, maar zullen ook verkrijgbaar zijn via de webshop. Natuurlijk zijn de jassen 100% animal free, zoals de missie van Save The Duck luidt.

Donaties
Daarnaast heeft Save The Children een lopend project in Kabul, middels dit project bieden zij toegang tot scholen en basisonderwijs voor de jongste generatie in de districten van Kabul. Ook dit project wordt ondersteunt door Save The Duck middels donaties.

Save the Duck
Leuk om te weten is dat Save The Duck echt een merk met een missie is. Zo worden er geen dierlijke elementen gebruikt voor de producten van Save The Duck. Jassen worden bijvoorbeeld gemaakt van de speciaal ontwikkelde PLUMTECH® technologie. Dit is kunstmatig dons, wat net zo zacht is en de goede eigenschappen behoudt van echt dons.

Website: www.savetheduck.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top