Ga naar hoofdinhoud
Reef

Brandfusion Holland BV nieuwe Benelux distributeur van REEF

Met ingang van de collectie zomer 2020, zal Brandfusion Holland het merk REEF gaan vertegenwoordigen in de Benelux markt.

REEF is onderdeel van de Reef Lyfestyle Company Inc. en heeft sinds de oprichting in 1984 een krachtig en consistent merkbeeld opgebouwd met een uitgesproken focus op ‘het plezier rond stranden en surfen’. In de Benelux is REEF vooral bekend als premium slipper merk.

Recentelijk heeft Rockport Group USA het merk Reef kunnen bemachtigen. Zij hebben wereldwijd de strategische keuze gemaakt om te gaan werken met distribiteurs. Brandfusion is op de hoogte van het feit dat de huidige agent, Edge to Edge BV onder leiding van Theo Pauw, een gezond en representatief dealernetwerk heeft opgebouwd. Brandfusion zal dit netwerk vanzelfsprekend respecteren.

Het verkoopteam van Brandfusion staat onder leiding van Bart Gouda en bestaat uit Pienelle van Gruijthuijsen, Lydia Verhertbruggen, Rinie van Boxtel en Jan Bierbooms. De contactgegevens van Bart zijn bart@brandfusion.nl of +31653412815.

REEF zal vertegenwoordigd worden vanuit showrooms op de volgende locaties:

Brandfusion Holland BV (HQ)
Einsteinweg 25
3404 LH IJsselstein

Cast Nieuwegein
Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein

Trade Mart Brussels
Atomiumsquare 1
1020 Brussel

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top