Ga naar hoofdinhoud
SundaySchool

Don’t miss it: Kindermodebeurs SundaySchool (30 juni)

Deze zondag vindt hij dan officieel plaats: de vierde editie van kindermodebeurs SundaySchool. Het thema, al eerder door ons bekend gemaakt, is Beach. Er is een hele hoop te doen deze dag en natuurlijk lees je er alles over op KIDS fashion mag. Let’s go!

Het programma voor zondag 30 juni 2019:

9.30 uur               Beurs open
12.30 uur             1ste modeshow in de Perserij
13.45 uur             2de modeshow in de Perserij
16.00 uur            Netwerkborrel op Copra Beach
18.30 uur            Einde beurs

Eten en drinken

Natuurlijk vergeten ze ook de innerlijke mens niet.  Neem plaats in een loungechair op Copra beach en geniet van een (alcoholvrije) cocktail. Of bemachtig een plekje op 1 van de schommels in de ultra hippe swingbar!

Ze hebben een beachbar op het Loods 7 plein en ook in de Smederij zal een extra koffiepunt aanwezig zijn. Zo kan je over de hele beurs genieten van een hapje of een drankje.

Merken

Tijdens de 4de editie van SundaySchool hebben zich wederom veel nieuwe merken aangesloten. Zo zijn onder andere de nieuwste collecties van Bandy Button, Binki, Engel., Ceci Kids, Champion Kids, Columbia Sportwear, Elle Chic, Fred’s World, Kids Only, Lief!, Lilliputiens, Snapperrock, Someone en Zippy te zien.

Maar ook oude vertrouwde merken keren weer terug. Een aantal merken van het eerste uur die ook hun allernieuwste zomer 2020 collecties laten zien, zijn: Ai&Ko, Bart’s, Blue Seven, Cars, Cost:Bart, Frankie & Liberty, Indian Blue Jeans, Little Miss Juliette, Looxs, Nobell, Petrol, Retour, Vingino en Z8.

Tot straks!

Website SundaySchool: www.sunday-school.nl

Bezoekadres:
De Fabrique
Westkanaaldijk 7
3542 DA Maarssen

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top