Ga naar hoofdinhoud

Een ware (kinderschoenen)belevenis bij de derde editie van BrandNew

Op maandag 19 en dinsdag 20 februari vindt de derde editie van BrandNew plaats in C.A.S.T. Nieuwegein. Met een bomvolle gastenexpo, een uitgebreid programma, TrendSpots én een TrendTour belooft deze editie veel goeds. Ook een aantal kinderschoenenmerken zijn van de partij.

Maandag
Beleving staat deze editie centraal. Zo wordt het Middenplein omgetoverd tot een wereld vol trends en zullen er op maandag driemaal per dag op vier TrendSpots shows georganiseerd worden. Tijdens de shows worden trends toegelicht door Jan Agelink en kunnen bezoekers een kijkje nemen bij live-acts en verschillende samples.

Dinsdag
Op dinsdag kunnen bezoekers met de TrendTour door het pand meelopen onder begeleiding van Jan Agelink. Ze kunnen Jan vragen stellen over de AW’18 trends en tevens showrooms bezoeken en samples bekijken. Wil je je als retailer opgeven voor de TrendTour? Klik dan hier.

Gastexposanten kinderschoenen BrandNew
Alle deuren zijn wederom geopend tijdens BrandNew in C.A.S.T.. Als bezoeker kun je elke showroom binnentreden en ook de gastexposanten zijn te bezoeken. De volgende kinderschoenenmerken staan als gastexpo op BrandNew:

Acebo’s, Aerosoles, Angel Felting, Angulus Kids, Be Kool, Bumper, Ciao Bimbi, Clarks, EB Shoes, Eureka shoes, Freesby, Giesswein, Igor, Osaka, Ruby+Ed, Simone Mathieu, Stabifoot, Studio Maison, Tova, Woden Wonders, Zecchino D’oro.

Website BrandNew, C.A.S.T.: https://www.cast.nl/open-dagen-events/brandnew/

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top