Ga naar hoofdinhoud

Kindermodebeurs Just Kidz: sneak preview

Aanstaande zondag en maandag (28 en 29 januari) vindt tussen 10:00 en 17:00 de kindermodebeurs Just Kidz plaats. De dagen vliegen sneller voorbij dan je denkt; hoogste tijd dus om vast een kleine preview van de beurs te geven. Want wat is er eigenlijk te zien in het World Fashion Centre in Amsterdam?

Just Kidz heeft betaalbare stands en toont merken met hun nieuwste collecties, gebaseerd op de laatste trends. Gericht op de fysieke én online winkelier is de kindermodebeurs volgens oprichters Mike Cats en Ruben Worms de grootste van ons land.

Van Gennip Textiles (VGT)
Met twee stands staat VGT komende zondag en maandag op de beurs. Naast de zes modelabels die in meer dan vijftig landen worden verkocht, introduceert het hier ook het nieuwe kindermodemerk Koko Noko. Het label richt zich op de wereldburgers van de toekomst en de collectie bevat de meest hippe designs in combinatie met verassende prints.

Villa Kakelbont Jeugdmode
Om zich te oriënteren op de herfst- en wintercollecties, input van nieuwe merken en  voor het netwerken is Carly Coppens van Villa Kakelbont deze zondag en maandag aanwezig. Al ruim zeven jaar zit ze met haar winkel van 200m2 in Zwolle-Zuid. Meer dan dertig merken als Mim-pi, Cars, Noppies, Quapi en Blue Seven vullen haar winkel. Daarnaast maakt ze het nog extra aantrekkelijk door merken toe te voegen die niet overal te koop zijn en cadeauartikelen in te zetten.

KIDS fashion mag
Ook wij van KIDS fashion mag zijn op de beurs aanwezig. Niet alleen voor standhouders, labels en detaillisten is een dergelijke kindermodebeurs een interessant concept. Het is daarnaast een ideaal platform voor netwerkmogelijkheden en het opdoen van inspiratie. Zien we je daar?

Website Just Kidz: www.justkidz.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top