Ga naar hoofdinhoud
kinderkleding-tekoop.nl

Erik Mulder: “BoFashion gaat over in Kinderkleding-tekoop.nl”

Enkele dagen geleden werd bekend gemaakt dat BoFashion kinder- en babykleding overgaat in Kinderkleding-tekoop.nl. Wij spraken met Erik Mulder: algemeen directeur van De Kinderkleding groep.

Onder De Kinderkleding groep vallen de webshops Kinderkleding.nl, Kinderkleding-tekoop.nl, Happybee.nl, Kienk.nl, BabyenKids.nl en de grootste fysieke kinderkledingwinkel Thekidsrepublic.nl.

BoFashion gaat dus verder onder Kinderkleding-tekoop.nl. Dit betekent dat alle accounts van het vroegere BoFashion gezellig mee verhuizen. Van consumenten die al een account van Kinderkleding-tekoop.nl hadden, verdwijnen hun BoFashion accounts. Alles komt nu onder één naam te staan.

KIDS sprak met Erik Mulder over de samenvoeging: “We geloven erin dat de leveranciers meer moeten gaan samenwerken met een paar grote online spelers. Er is nu een wildgroei aan webwinkels, waardoor er een overvloed aan kinderkleding ontstaat”, aldus Erik. “Mede hierdoor hebben we besloten Bofashion samen te voegen. Qua doelgroep was er veel overlap tussen beide webshops, waardoor we voor nu gekozen hebben om Bofashion op te laten gaan in kinderkleding-tekoop. We sluiten niet uit dat we in de toekomst nog meer van onze webshops zullen samenvoegen.”

Website Kinderkleding-tekoop: www.kinderkleding-tekoop.nl

 

Dit bericht heeft 1 reactie

  1. Natuurlijk! En dan maar blijven stunten/misleiden zeker? Dat teveel aan kinderkleding komt juíst door de grote webshops. Neem eens genoegen met wat minder en laat de kleine ondernemer ook zijn brood verdienen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top