Ga naar hoofdinhoud
kindermode

GRUSTLE for kids verovert de kindermodebranche

Binnenkort te zien op het schoolplein: de kleding van GRUSTLE. Een snelgroeiend hiphop merk dat zich nu ook richt op kinderen. Nederlandse hip-hop groeit hard in de Nederlandse hitlijsten. Artiesten als Bizzey, Ronnie Flex en Famke Louise produceren track na track. GRUSTLE is een merk dat zich diep in de hip-hop branche heeft geworteld en wij vertellen je er graag meer over.

Binnen de GRUSTLE collecties introduceren zo’n tien Nederlandse Hip-Hop artiesten en vloggers hun shirts, hoodies en caps. Hierin vind je veel eigen prints en items terug, met een gelimiteerde oplage. Ook komen er regelmatig actuele collecties online die gebaseerd zijn op bijvoorbeeld nieuwe songs.

De collectie
De basiscollectie van GRUSTLE is ontwikkeld voor de winter van 2019. Hierin zitten T-shirts, hoodies en sweaters in de maten 3 tot 14 jaar. Tevens zijn er artiestenspecials in de maak die niet direct verbonden zijn aan een seizoen.

GRUSTLE oogt volwassen, met een geheel eigen identiteit. Het merk leunt sterk op de muziek en de vloggers die populair zijn bij de hedendaagse jeugd. Op die manier probeert het kinderen dan ook aan te spreken. Prijzen voor een T-shirt liggen rond de €30,00.

Meer informatie
Wil je meer informatie over dit merk? GRUSTLE for kids is te bestellen bij The Kids Fashion Agency. Neem contact op met esther@thekidsfashionagency.comof bel naar 06-42801087.

Website GRUSTLE: www.grustle.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top