Ga naar hoofdinhoud

INretail – Branchespecialist Mode V/M

INretail is er voor iedereen die een (web)winkel heeft in retail non-food. Al 100 jaar helpen we ondernemers vooruit. Namens 13.000 winkels knokken wij voor een sterke winkeleconomie. Wij kennen de markt door en door en geen vraag is ons te gek. Zo maken we ondernemen makkelijker.

De retail zat ook voor de coronacrisis al midden in een transitie en evolueert door de crisis nu nog sneller dan ooit. Consumentengedrag verandert razendsnel. De branche moet zich op hoog tempo kunnen aanpassen om relevant te blijven. De retailsector volgens de traditionele waardeketen is passé. Wij ondersteunen onze ondernemers nu in deze crisis, maar ook om in deze nieuwe wereld toekomstbestendig te zijn. Wij zijn op zoek naar een vernieuwer met visie en overtuigingskracht. We zoeken iemand die de branche mee kan nemen in deze ontwikkelingen die op de sector afkomen, maar ook iemand die nieuwe initiatieven kan initiëren, aanjagen en verbinden.

Als Branchespecialist Mode heb je een uitgesproken marktvisie. Je weet als geen ander de ontwikkelingen in de markt te duiden en dit op een aansprekende manier kenbaar te maken. Je bent vertrouwd op social media, publieke- en vakmedia en ledencommunicatie, zowel in beeld als tekst. In alles wat je doet toon je ondernemerschap en lef. Je bent slagvaardig en weet nieuwe concepten en oplossingen om te zetten naar nieuwe mogelijkheden om organisatiedoelstellingen te realiseren. 

Je bent zelf een belangrijke aanspreekpunt voor leden en daarom veel op pad. Je bent een sparringpartner voor ondernemers en voor je eigen collega’s binnen het brancheteam Mode. Dit team is multidisciplinair en heeft als doel branchespecifieke zaken op te pakken, zowel op alle veranderingen binnen de sector, lobby en dienstverlening. Je legt gemakkelijk contact met verschillende teams, zo zal je veel samenwerken met het datateam, communicatieteam, de verschillende brancheteams, team dienstverlening en team belangenbehartiging.

Past deze baan bij je?

 • Je hebt visie op retailontwikkelingen en kan deze duiden.
 • Je bent inspirator en motivator.
 • Je kenmerkt je door je onafhankelijk denken en het creëren van kansen en mogelijkheden om je ideeën waar te maken.
 • Jouw kracht is: ondernemerschap,  marktinzicht en innovatievermogen.
 • Je luistert uitstekend en hebt een sterke overtuigingskracht.

Wat vragen wij van je?

 • Retailkennis en ervaring opgedaan in de Modebranche.
 • Energie en drive om de branche te vernieuwen.
 • HBO of academisch denk- en werkniveau.
 • Daadkrachtig: ondernemend, resultaatgericht, nauwkeurig, proactief, besluitvaardig, zelfstandig en teamgericht.
 • Inspirerend: empathisch, innovatief denkvermogen met affiniteit in het ondernemerschap in retail.
 • Dienstbaar: 24/7-mentaliteit, net als onze leden, flexibel in werktijden, altijd bereikbaar voor ondernemers en servicegericht.
 • Clubgevoel: teamgericht, gedreven, netwerker.

INretail biedt: 

Een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. Je werkt met een enthousiast team binnen een club die zelforganiserend is, talenten stimuleert en een open cultuur heeft. We zijn gevestigd in een inspirerend duurzaam kantoor in het bosrijke Zeist nabij het station. We bieden uitstekende marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Voordeel voor onze leden is ook voordeel voor jou: bespaar op je ziektekostenverzekering en energierekening! Blijf fit en maak bijvoorbeeld gebruik van onze deskbike of sluit je aan bij onze hardloop-, wielren- of skiclub. 

Verkocht?

Stuur jouw motivatie en CV aan Suzanna Heuff, sheuff@inretail.nl of bel/mail voor meer informatie naar Frank van der Heide tel. 06 40199548 / fvdheide@inretail.nl.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top