Ga naar hoofdinhoud

Junior Product Manager – Like FLO

Wie zijn wij?

Wat ooit begon als een productiebedrijf voor kinderkleding is inmiddels uitgegroeid tot een modegroep met zestien merken in het portfolio: Jolo Fashion Group ontwerpt en produceert meer dan 2,5 miljoen stuks kinderkleding per jaar. Voor één van de merken zoeken wij een nieuwe collega die net, zoals wij een passie heeft voor mode, modematerialen en collecties!

Wat ga je doen?

Binnen het team van het kinderkledingmerk Like FLO zoeken wij iemand die ons productieteam komt versterken.

Het is lastig om de functie exact te omschrijven want binnen ons bedrijf is het nooit zo dat je maar “één taak” hebt. We werken in een klein team waardoor je meewerkt aan hele proces. In deze uitdagende functie krijg je een interne opleiding om de systemen en manier van werken goed te leren.

Denk hierbij aan het orderproces, samples, fitting samples, pre-production samples, verscheping en inspecties. Je gaat van A tot Z leren wat er voor nodig is om artikelen uit de collectie zo goed mogelijk bij de retailers te krijgen.

Je gaat contacten onderhouden én onderhandelen met onze fabrikanten in China en Turkije; twee keer per jaar ga je mee op productiereis (als we weer mogen vliegen). Maar wil je meedenken richting inkoop, of heb je ervaring met marketing en profilering op de social media dan geven we je graag de ruimte om jezelf te ontwikkelen en groeien!

Wij zoeken een nieuwe collega die zich herkent in onderstaand profiel:

  • passie voor mode
  • ambitieus en leergierig
  • gevoel voor commercialiteit
  • bij voorkeur een afgeronde MBO/HBO opleiding in de mode
  • bij voorkeur aantoonbare ervaring van 1-3 jaar in dit werkveld
  • kan goed overweg met Excel
  • goede beheersing van Engelse taal in woord en geschrift
  • stressbestendig
  • flexibele werkinstelling
  • fulltime beschikbaar

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een modern pand in Made, waar de diverse teams van onze merken zitten.  Er wordt dagelijks gezamenlijk geluncht. Daarnaast hebben we ook een mooi kantoor in Amsterdam waar weer andere teams werken aan de verschillende merken en een groot magazijn in Breda. We zoeken iemand voor de langere termijn en willen toewerken naar een vast dienstverband; daarom beginnen we met een jaarcontract. • Goed salaris (afhankelijk van jouw werkervaring en kennis), 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag (MITT CAO voorwaarden) • Mogelijkheden om je te ontwikkelen

Onze kennis delen wij niet alleen graag met jou, maar ook met ons netwerk. Samen komen wij verder. Normaliter organiseren wij een jaarlijks personeelsuitje, bedrijfsborrels en andere activiteiten, alleen nu even niet in deze coronatijden.  

Kortom, word jij onze nieuwe collega? Is deze functie jou op het lijf geschreven?

Reageer dan op deze vacature en stuur jouw CV en motivatie naar m.verdonck@jolo.nl

We nemen dan zeker snel contact met je op!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top