Ga naar hoofdinhoud
kindermodenieuws

Jolo Fashion Group is beste leerbedrijf in sector handel

De verkiezing “beste leerbedrijf 2018” van de provincie Noord Brabant in de sector handel is dit jaar gewonnen door de Jolo Fashion Group. Daarmee zijn ze het beste leerbedrijf voor MBO-studenten in deze sector.

Het ministerie van OCW en SBB vragen met deze verkiezing aandacht voor de 247.000 erkende leerbedrijven voor MBO-studenten. Een van de leercoaches van Jolo, Bernadette van Schendel, zegt blij verrast te zijn met de prijs. Volgens Bernadette is een praktijkstage een must omdat de school alleen dan goed opgeleide mensen kan afleveren aan de praktijk.

Stage bij Jolo Fashion Group
Jolo Fashion Group biedt studenten een realistische oefenplek en een werksituatie waarin fouten gemaakt mogen worden. Het bedrijf werkt samen met ROC’s in de buurt en geeft regelmatig gastlessen. Wat Jolo Fashion Group uniek maakt, is dat het zich veel bezighoudt met duurzame productie. Stagiaires worden dan ook nauw bij dit proces betrokken.

Op maandag 19 november worden op de Dag van het MBO de overallwinnaars van de verkiezing beste leerbedrijf bekendgemaakt.

Website Jolo Fashion Group: www.jolo.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top