Ga naar hoofdinhoud
kidz

Just Kidz voor bijna 90% volgeboekt

Na de vele aanmeldingen van vorige week, hebben ook deze week een aantal grote en kleine merken zich ingeschreven voor de nieuwe kinderkledingbeurs Just Kidz. Eerder maakte initiatiefnemer Ruben Worms bekend dat de beurs begin volgend jaar definitief doorgaat.

Just Kidz zal op 28 en 29 januari 2018 plaats gaan vinden in de WFC Beursplaza in Amsterdam. Door middel van een looproute die gecreëerd wordt kunnen bezoekers een kijkje nemen bij alle stands. De toegang tot de beurs is gratis en alleen bezoekers betalen een gereduceerd tarief om te kunnen parkeren.

Nieuwe aanmeldingen
Vorige week bleek dat een groot aantal merken zich al heeft aangemeld. Deze week zijn daar de volgende zestien brands bijgekomen: Geisha, Carlijnq, LoFff, Jacky Luxery, Hound, Frankie & Liberty, Legends, Lava Lava, Starfreak, Brums, Mek, emile et rose, Minymo, Me-Too, Porto Azul.

De aanmelding van deze merken betekent dat de beurs al voor 90% is volgeboekt. De website www.justkidz.nl is inmiddels live en op zondag 6 november staat er vanaf 17:00 uur een borrel gepland voor alle standhouders.

Wil je ook een stand op Just Kidz? Neem dan contact op met Ruben Worms via info@rubenworms.nl.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top