Ga naar hoofdinhoud
sundayschool

Kindermodebeurs in Maarssen krijgt definitief doorgang onder de naam SundaySchool

De kindermodebeurs die eerst mogelijk de naam GrowUp kreeg gaat definitief door onder een nieuwe naam. SundaySchool zal plaats gaan vinden op zondag 14 januari 2018 in de Fabrique in Maarssen.

De beurs is een initiatief van Rob de Vos oud-eigenaar van kinderkledingmerk Jake Fischer en Stefan Flint, agent van Indian Bluejeans en LOOXS revolution.

Over SundaySchool
SundaySchool zal bestaan uit vier hallen met diverse kinderkledingmerken die de nieuwste collecties tonen. Er zullen gastsprekers aanwezig zijn, bezoekers kunnen een kijkje nemen bij een modeshow en er zal aandacht geschonken worden aan de ontwikkelingen in de retailbranche. Het wordt een dag vol informatie en beleving voor alle kids-fashion-profashionals. De beurs zal starten om 10:00 ’s ochtends en doorgaan tot 20:00 ’s avonds.

Deelnemers
De Fabrique is dankzij het ruimtelijke karakter de ideale locatie voor een kindermodebeurs. Als merk krijg je de mogelijkheid je stand volledig naar wens in te richten. Zo kun je kiezen uit drie verschillende maten en word je voorzien van tafels, stoelen, kledingrekken en stroom.

Bezoekers
Als bezoeker betaal je €25 euro waar parkeren, garderobe, koffie, een broodje en toegang tot de modeshow en paneldiscussie bij inbegrepen zit.

Wil je meer informatie als deelnemer of bezoeker? Stuur dan een mailtje naar info@sunday-school.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top