Ga naar hoofdinhoud
Koninklijk

Koninklijke mode

Het is algemeen bekend dat Koningin Máxima altijd stijlvol in het openbaar verschijnt. Zo ook afgelopen Koningsdag, waar ze een mooie entree maakte in een moderne two-piece. Hoewel de exacte outfits misschien niet binnen budget liggen, kunnen deze koninklijke kledingstukken toch inspiratie bieden.

Onze Koningin kleedde zich in een outfit van het Belgische modehuis Natan, waarbij zij koos voor een zandkleurige culotte met een bijpassende top in dezelfde kleur. Op de top waren heel toepasselijk voor de gelegenheid oranje bloemen geborduurd. Zoals iconisch is voor Máxima, ging de outfit gepaard met een bijpassende hoed, ontworpen door Fabienne Delvigne.

Naar voorbeeld van hun moeder zagen ook de drie prinsessen er stijlvol uit. Prinses Amalia droeg een midi-dress met een veelkleurig abstract patron, ook van Natan. Prinses Alexia ging gekleed in een rode jurk met ruches en Prinses Ariane droeg een donkerblauwe jurk met een enigszins geometrisch patroontje, beide jurken van het Parijse merk Sandro. Met zijn vieren vormden de dames een mooie afspiegeling van de kleuren waar Nederland voor staat.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top