Ga naar hoofdinhoud
kindermode

Lacoste komt met Mickey en Minnie Mouse collectie voor jubileum

Vanaf 1 november kunnen Disney fans zich storten op de merchandise van Lacoste. Deze herfst zullen Mickey en Minnie Mouse het merk vergezellen voor beide jubilea. Lacoste bestaat dit jaar namelijk 85 jaar en Mickey en Minnie al 90! Verschillende lacoste items zullen versierd worden met de Disney karakters.

Niet alleen kleding wordt versierd, ook schoenen en leren items krijgen gezelschap van Mickey en Minnie. Ook bevat de collectie de items voor kinderkleding én volwassen kleding. Je kunt de kleding kopen bij Lacoste winkels en online op www.lacoste.com. Prijzen gaan van $78 tot $348 dollar.

De items worden geborduurd en ontwikkeld met 3D printing, zodat ze op een moderne manier opnieuw getekend kunnen worden. De kleuren zijn marineblauw, wit, grijs gespikkeld, lichtroze, groen, helderblauw en rood. Kinderen kunnen zich hullen in poloshirts en sweatshirts met Mickey Mouse voor jongens en Minnie Mouse voor meiden. Sneakers zijn beschikbaar in het wit en worden versierd met een zwart Mickey Mouse-silhouet op de hiel.

Wereldwijd wordt de verjaardag van het duo gevierd op evenementen, bij tentoonstellingen en via merchandise. Ook merken als Forever 21, Vault (Vans) en Marc Jacobs zijn een samenwerking aangegaan. De officiele verjaardag van Mickey vindt plaats op 18 november aanstaande.

Website Lacoste: www.lacoste.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top