Ga naar hoofdinhoud
levv labels

LEVV introduceert twee nieuwe lijnen

Redelijk nieuw in kindermodeland is LEVV labels, opgericht door modebedrijf Style Labels, wat je misschien weer kent van Quapi Kidswear. LEVV labels is in korte tijd razend populair geworden dankzij het meisjesmerk LEVV Girls, dat vanaf eind juli in de winkels ligt. Maar dat niet alleen, met ingang van het nieuwe inkoopseizoen zullen ook de nieuwe jongenslijn ‘LEVV Boys’ en een lijn voor de kleintjes ‘Little LEVV’ in de showroom liggen. Je kunt ze vanaf deze maand al inkopen!

Beide eerste collecties zijn net als LEVV Girls stijlvol en ingetogen, maar altijd opvallend afgewerkt. Ze bestaan uit comfortabele stoffen en zijn te herkennen aan de dubbele V.

LEVV Boys
De jongenscollectie bestaat uit comfortabele jeans, scuba joggers en skinny fit shorts. Deze kunnen weer gecombineerd worden met shirts polo’s of hoodies. Ze hebben een uitstraling die clean is en bevatten minimalistische art works- of zipper details. Ook behoren zwemkleding en slippers tot de collectie. Kleuren die deze keer centraal staan zijn: grijs, blauw, zwart, dusty green, steel blue, grey melee en off white. LEVV Boys heeft twee collecties per jaar, bestaande uit drie verschillende leveringen. De maten gaan van 6 tot en met 16 jaar.

Little LEVV
Little LEVV ligt in het verlengde van LEVV Girls en LEVV Boys als het gaat om design. Het is tevens minimalistisch en clean, maar wel wat speelser en jeugdiger. Wel komen dezelfde kwaliteiten en kleuren terug. Little LEVV heeft twee collecties per jaar, die ook bestaan uit drie leveringen. Het is voor zowel meisjes als jongens te verkrijgen in de maten 9 maanden tot 6 jaar.

Vanaf eind januari 2019 liggen de collecties in de winkel. Qua prijsstelling vallen beide collecties, net als LEVV Girls, in het middensegment. Verkoopprijzen liggen dan ook tussen de €19,95 en de €99,95 euro. Wil je niets missen van LEVV labels? Kom dan op 1 juli naar SundaySchool! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Aafke Blok via aafke@levvlabels.nl/ 06-12566621 of met Daniel Groeneweg via daniel@levvlabels.nl/ 06-83600875. Wil je bellen met het hoofdkantoor? Dat kan naar 078-6101189.

Website LEVV labels: www.levvlabels.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top