Ga naar hoofdinhoud
kindermodenieuws McGregor

McGregor maakt nieuwe doorstart

De twee modebedrijven Gaastra en McGregor maken na twee faillissementen toch een doorstart. Rens van de Schoor zal hierin een grote rol spelen. Hij saneerde al eerder de modeketens Miss Etam en Promiss.

Volgens een woordvoerder zijn de vorige eigenaren van McGregor deze keer niet betrokken bij de herstart. De eerdere doorstart van het bedrijf werd gemaakt door de oprichters Jeroen Schothorst en Ben Kolff, samen met investeerder Marcel Boekhoorn en NIBC.

FNG
Rens van de Schoor hielp al eerder Miss Etam, Promiss en Brantano, waarna modebedrijf FNG het van hem overnam. FNG is bekend van de modeketens Steps en Claudia Sträter. Het is nog niet duidelijk of ook McGregor uiteindelijk door FNG zal worden overgenomen.

Winkels blijven open
Tot op heden zijn alle winkels van McGregor en Gaastra nog steeds open. Of er eventueel winkels dichtgaan en personeel zal worden ontslagen is nog onduidelijk. Wel hebben de bedrijven al jaren weinig succes vanwege de economische crisis. McGregor kampte daarnaast met veel onrendabele winkels, hoge schulden en rente- en aflossingsverplichtingen.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top