Ga naar hoofdinhoud
kindermodelabel

Nieuw merk in town: MOVE

Onlangs heeft een nieuw merk de kindermodewereld betreden: MOVE Kidswear is basic, trendy en heeft de beste pasvormen. Het label is ontstaan vanuit de vraag naar kwalitatieve kleding met niet al te veel poespas.

Wat MOVE uitermate belangrijk vindt is dat kinderen kunnen bewegen, rennen en springen in de kleding. Het moet daarom comfortabel zitten en sterk van kwaliteit zijn. Ook moet alles goed te combineren zijn, een frisse uitstraling hebben en voorzien zijn van simpele details. De kleding is betaalbaar, omdat kids nou eenmaal snel uit hun outfits groeien en het er wild aan toe kan gaan.

MOVE Kidswear is opgericht door John Martens en zijn partner. Ruimte internationale werkervaring in de kindermodebranche is onder andere bepalend geweest voor het oprichten van het merk. Zo is John lange tijd werkzaam geweest voor kindermodemerk Vingino. Ook twee eigen zoons en kinderen in de omgeving hebben hen veel inspiratie gegeven. Het motto van MOVE is ‘Ready to wear’.

Maten
Het kindermodemerk richt zich momenteel op de maten 4/104 tot en met 14/164. Vooral bovenkleding wordt ontwikkeld door MOVE. Het streven is dat er elke zes weken weer een nieuwe collectie klaarligt, wat er dus zo’n acht per jaar zijn. Hierdoor sluit de kleding goed aan op de tijd van het jaar.

Website: www.movekidswear.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top