Ga naar hoofdinhoud

Tumble ’N Dry gaat onafhankelijk verder

Kindermodemerk Tumble ’N Dry breekt met eigenaar Brand Retail Group, voorheen Varova Fashion Holding. Als zelfstandige organisatie gaat het nu verder met ondersteuning van Wijkermeer Investments.

Niet alleen Tumble ’N Dry is inmiddels verkocht, ook merken als Gsus, Ontour, JC Rags en Kings of Indigo werden al afgestoten van voormalig Varova. Brand Retail Group is onderdeel van Standard Investments en heeft nu alleen nog Open32 en Sissy-boy in bezit.

Verdubbeling van omzet
Volgens Tumble ’N Dry is hun omzet in de afgelopen vier jaar verdubbeld. In 2017 was een groei te zien van 13,4 procent. Wel stond daartegenover een verlies van 2,5 miljoen en ook de financiële positie van het merk was niet best.

Wijkermeer Investments
Investeringsmaatschappij Wijkermeer Investments neemt, afhankelijk van de situatie en de behoefte van het management, een adviserende of actieve rol op zich binnen het merk. Rob Zwanenburg, parnter van Wijkermeer Investments, zal de leiding nemen. Eerder dit jaar stelde Tumble ’N Dry Leonie Grunder nog aan als algemeen directeur.

Over Tumble ‘N Dry
Tumble ’N Dry was eerst een traditioneel wholesalelabel. Toch heeft het zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een omnichannelmerk. In ons land zijn acht brandstores en twee outlets van Tumble ’N Dry.

Website Tumble ‘N Dry: www.tumblendry.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top