Ga naar hoofdinhoud

Resultaten enquête datum kindermodebeurs SundaySchool

Onlangs heeft SundaySchool ons gevraagd te inventariseren wanneer de kindermodebeurs zou moeten plaatsvinden. Daar zeiden we uiteraard geen ‘nee’ tegen! We hebben jullie gevraagd om een korte vragenlijst in te vullen, waar enthousiast op werd gereageerd. KIDS heeft de resultaten voor jullie op een rijtje gezet!

Zo te zien hebben we met veel winkeliers van eigen bodem te maken! Op de vraag of de (hoofd)vestiging in Nederland of België zit, gaf het merendeel (96%) aan een (hoofd)vestiging in Nederland te hebben. Slechts 4% heeft een (hoofd)vestiging in België. 

Aantal winkels
Het merendeel van de respondenten bezit één winkel (66%). Daarnaast bezit een percentage van 9% twee winkels en een klein deel (4%) bezit drie of meer winkels te hebben. Bijna een kwart (21%) geeft aan leverancier te zijn. Het grootste deel heeft alleen een stenen winkel (60%), terwijl 40% aangeeft een stenen winkel met webshop te hebben. Verder heeft geen enkele webshop onze enquête ingevuld.

Gewenste datum SundaySchool
Op de vraag wat de gewenste datum is voor SundaySchool, koos meer dan de helft (65%) voor de data zondag 12 en maandag 13 juli. Daaropvolgend koos 20% van de respondenten voor zondag 2 en maandag 3 augustus. De data zondag 23 en maandag 24 augustus was het minst in trek (15%).

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top