Ga naar hoofdinhoud
Retour Jeans

Retour Jeans AW1920 nu in de winkels: Forget the rules! If you like it, wear it!

Stoer, sportief en spannend, dat is het eerste deel van de wintercollectie van Retour Jeans die net is uitgeleverd. Met de nieuwe verfrissende prints wordt iedere look in een klap een tikkie speels en funky. Don’t miss it!

Girls:
Retour Jeans heeft voor de meiden dit seizoen de slangen- en panterprintjes. Ook zien we dat de klassieke ruit op een sportieve manier wordt gestyled. Naast deze stoere lijn zijn ook de spijkerrokjes en de jurkjes van chiffon, sweat of leer er weer bij. Met de onmisbare denims in o.a. dark blue, black en medium washed grey is de wintercollectie compleet.

De kleuren die je terug gaat zien in de collectie zijn vrolijke tinten als oranje- rood, kobaltblauw en geel.

Boys:
De denim collectie voor boys heeft alles in huis om jouw outfit helemaal on-point te maken. Of je nu kiest voor een dark of medium blue aged denim of liever voor de vintage washed denim met damaged details.. Het kan allemaal! Dit seizoen brengt Retour Jeans ook een tapered fit in een biker model. Ook hebben ze de bestsellers als jog denim dit seizoen weer. Deze zijn er in verschillende wassingen en fits.

De trendkleur deep teal en basiskleuren zwart, off-white, grijs en combinaties als army green met rood en zwart met paars zit allemaal in de collectie.

In Dress the KIDS vertellen we je straks meer over de collectie!

Verkoopinformatie Retour Jeans:
Floris Sajet
+31 (0)6 223 362 89
floris@retourjeans.com
www.retourjeans.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top