Ga naar hoofdinhoud

Retour Jeans ligt vanaf SS20 bij warenhuisketen COIN Italië

De kleding van Retour Jeans is enorm populair. Inmiddels wordt het merk in circa 260 winkels in Nederland verkocht, daarbuiten wordt Retour Jeans vertegenwoordigd in 15 andere landen. Vanaf SS20 zijn de collecties ook te verkrijgen bij warenhuisketen COIN in Italie.

COIN
Coin is een Italiaanse warenhuisketen van de Gruppo Coin S.p.A.  Het warenhuis heeft een rijke geschiedenis. In 1916 kreeg oprichter Vittorio Coin een vergunning om op straat te handelen in stoffen en fournituren. In 1926 opende de eerste winkel, tussen 1962 en 1965 werden er drie grote filialen geopend in Milaan. Inmiddels is COIN uitgegroeid tot een van de grootste warenhuizen van Italië. Je vindt de warenhuizen onder andere in Rome en Venetië.

Retour Jeans
Dat de kleding van Retour Jeans vanaf SS20 ook in het warenhuis te verkrijgen is, is dan ook een grote stap voor het merk. In augustus 2014 gaf Retour Jeans al aan dat ze internationaal willen gaan uitbreiden. De focus lag in eerste instantie op landen zoals bijvoorbeeld België, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië en Scandinavië.

Website Coin: www.coin.it
Website Retour Jeans: www.retourjeans.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top