Ga naar hoofdinhoud

Tip van de redactie: derde editie Drive Inn Junior

Begin volgend jaar vindt de derde editie van Drive Inn Junior plaats. Het initiatief is opgezet door diverse agenten en leveranciers gespecialiseerd in kinderkleding, voortgevloeid uit de gezamenlijke wens om klanten en prospects mogelijkheid te bieden om zich op nieuwe collecties te oriënteren.

Drive Inn Junior zal plaatsvinden op maandag 21 januari 2019 van 9:00-18:00 uur. Op verschillende locaties in het zuiden van het land openen showrooms hun deuren voor vaste klanten en andere geïnteresseerden. Het event vindt plaats in de volgende steden: Best, Breda, Eindhoven, Roosendaal en Tilburg.

De afgelopen twee edities waren een groot succes. Ook dit keer belooft het weer een overvolle, afwisselende en verrassende dag te worden voor de bezoekers. Men kan zich oriënteren op nieuwe collecties van ruim 100 kindermodemerken in diverse showrooms. Naast de bekende merken zijn er ook een aantal nieuwe labels te zien en worden er per showroom orders verloot van verschillende merken. Er worden volledige collecties getoond, er is gratis toegang, gratis parkeren en de organisatie zorgt voor lekkere hapjes en drankjes.

Website Drive Inn Junior: www.driveinnjunior.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top