Ga naar hoofdinhoud
shoesme winactie

Win bij Shoesme een elektrische Babboe bakfiets

Shoesme start landelijke consumentenactie voorjaar 2018

In het voorjaar van 2018 trapt Shoesme af met een landelijke campagne om de verkoop van Shoesme baby- en kinderschoenen bij onze dealers te boosten. Onderdeel van de campagne is een mega-winactie waarbij Shoesme via alle verkooppunten in Nederland drie customized Shoesme Curve-E bakfietsen van Babboe verloot.

Shoesme is sinds de oprichting in 1999 in Nederland een begrip op het gebied van baby- en kinderschoenen, met name als het gaat om de eerste schoentjes voor baby’s en peuters. Shoesme heeft een duidelijke visie en strategie en is niet voor niets marktleider in dit segment.

De huidige bekendheid in de markt en de vraag naar onze concepten zijn het resultaat van jarenlang reclame maken en super gave en originele collecties presenteren. De consument is in deze moeilijke markt steeds meer op zoek naar het origineel en geeft de voorkeur aan een authentiek merk.

Aankomend seizoen doet Shoesme er daarom een flinke schep bovenop om de naamsbekendheid nog meer uit te bouwen. In het voorjaar van 2018 maken consumenten bij aankoop van een paar Shoesme kinderschoenen kans op één van de drie Babboe Curve-E bakfietsen. Met het verloten van drie van deze, onder onze doelgroep zeer gewilde, elektrische bakfietsen gaan we onze doelgroep op een nieuwe manier benaderen. Deze campagne is erop gericht om de verkoop van Shoesme baby- en kinderschoenen bij onze resellers een extra boost te geven door de vraag naar Shoesme te vergroten.

Shoesme gaat deze unieke actie gedurende het seizoen zowel instore als via de bladen en online media aanjagen. Door middel van displays, posters en banners vragen we aandacht van de consument. Hierdoor genereren we nog meer vraag naar Shoesme waar onze resellers rechtstreeks van profiteren. Dus doe mee aan deze actie en ga samen met Shoesme voor nog meer succes!

Alle informatie over hoe u kunt deelnemen aan de actie ontvangt u tijdens de inkoop. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Evy van Hulten
013-5711902
marketing@shoesme.nl
www.shoesme.nl/nieuws

shoesmee

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top