Ga naar hoofdinhoud
Zandbergen footwear Disney

Zandbergen Footwear gaat samenwerking met Disney aan

In samenwerking met Disney gaat Zandbergen Footwear exclusieve kinderschoenen maken met de bekende Disney karakters.

Een mooie samenwerking waaruit exclusieve kinderschoenen worden voortgebracht voor het duurdere segment. Zandbergen en Disney hebben samen flink gebrainstormd om echt iets bijzonders en unieks op de markt te brengen met een resultaat waar we trots op kunnen zijn.

Er is gekozen om de Walt Disney vintage story terug te brengen onder het label: Disney Vintage. Wat inhoud dat de oude en originele (twee kleurige) Disney ontwerpen van vroeger worden gebruikt, wat deze collectie zeker bijzonder maakt. Hierdoor komt er een nieuw label bij die perfect past tussen de andere kindermerken van Zandbergen Footwear.

Deze kinderschoenen worden gemaakt in een hoge kwaliteit en in een schitterende doos verpakt, welke weer overeenkomt met het thema op de schoen zelf.

Zandbergen Footwear zal met de verkoop beginnen in Nederland en België maar wil met dit label uiteindelijk verder groeien in Europa. Het gaat hier namelijk om een Europese licentie en daarbij is de kracht van deze combinatie er bijzonder geschikt voor.

Wereldwijd is Disney een merk met heel veel fans, Mickey Mouse word daarbij ook nog 90 jaar in 2018 en dit word natuurlijk ook groots gevierd door Disney.

Deze bijzondere collectie wordt opgenomen in de zomercollectie 2018 en wordt vanaf eind augustus gepresenteerd in de stand van Zandbergen Footwear (nr: 364) op de C.A.S.T. in Nieuwegein.

Zandbergen Footwear
Tel: 033 2020949
Mail: sales@zandbergen-footwear.nl
Koen Hesselberth: 06-40998205
Website Zandbergen Footwear: www.zandbergen-footwear.com

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top