Ga naar hoofdinhoud

Aan het woord: Jorden Claes van Ot en Sien in Geldrop

In ‘Aan het woord’ vragen we retailers hoe het afgelopen seizoen is verlopen, wat de trends van het moment zijn en welke merken zichtbaar groeien in populariteit. Deze week spreekt KIDS met de eigenaar van Ot en Sien in Geldrop.

Eigenaar Ot en Sien, Jorden Claes: “In 2013 heb ik de winkel Ot en Sien in Geldrop overgenomen van mijn ouders. Voorheen hadden mijn ouders twee winkels, waaronder ook Kids Only in Eindhoven. Toen ik 15 jaar oud was ben ik daar begonnen als weekendhulp. Vervolgens ben ik begonnen aan een opleiding die ik uiteindelijk niet heb afgemaakt. Ik heb toen de keuze gemaakt om fulltime in de winkel te staan. Dit was in de tijd dat er veel crisis heerste. Toch ging het met de winkel verbazingwekkend goed. Toen Kids Only in 2012 in de verkoop ging, hebben mijn ouders gevraagd of ik de winkel Ot en Sien wilde overnemen. Inmiddels bestaat Ot en Sien al ruim 40 jaar. Ik denk dat we al zo lang bestaan omdat we overal bovenop zitten. We verlenen goede service en bieden daarnaast een ruim aanbod. Dat is toch waar men naar op zoek is. Het gaat nu heel goed met de verkoop. De merken Flo en Retour zijn met name de hardlopers. Verder doen Airforce, Cars, Looxs, Nik&Nik, Z8 en Jubel het ook goed. Zolang er een logo op zit, verkoopt het goed. Omdat we de afgelopen tijd veel met de winkel zijn bezig geweest, merk ik dat de webshop nu wat minder goed loopt. We gaan er de komende tijd dan ook weer onze focus op leggen om de online verkoop een boost te geven. Ik vind mijn werk ontzettend leuk, het is heel afwisselend. Zo houd ik mij de ene dag bezig met de inkoop, de andere dag met de verkoop in de winkel en houd ik mij weer een andere dag bezig met het bedenken van acties. Er is de afgelopen tijd veel aan de hand in de detailhandel en het is dan ook een uitdaging om te bedenken op welke manieren je precies geld kunt verdienen. Ons doel is uiteindelijk om de klant tevreden de winkel te zien verlaten. En omdat hier onze focus op ligt, denk ik dat wij het de afgelopen 40 jaar zo goed doen.”

Website Ot en Sien: www.otensien.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top