Ga naar hoofdinhoud

Groot aantal merken aanwezig op nieuwe vakbeurs BlueSunday

Op 7 juli zal de nieuwe vakbeurs BlueSunday haar debuut maken. Deze nieuwe beurs, georganiseerd door de organisatie van de kindermodebeurs SundaySchool, zal zich gaan focussen op casual denim, streetwear en sportswear voor volwassenen.

KIDS sprak met medeorganisator Rob de Vos. “We zijn nu in gesprek met zo’n 200 merken. We hebben een aantal toezeggingen en een aantal inschrijvingen en gaan er voor de eerste editie een mooie mix van maken.” Rob noemt zelfs al een aantal merken die aanwezig zullen zijn op BlueSunday.

Ecoalf
De kleding van het Spaanse modemerk Ecoalf wordt gemaakt van zeeafval van de Spaanse zeebodem. Het merk heeft inmiddels al ruim 50 miljoen plastic flessen gerecycled tot duurzame kleding. De eigenaar van Ecoalf zal ook aanwezig zijn om wat over het merk te vertellen.

Sundek
Sundek is een Italiaans merk dat in de jaren ’70 en ’80 naamsbekendheid kreeg door de bekende retro zwembroeken met de driekleurige regenboog aan de achterkant. Tegenwoordig is het merk helemaal terug van weggeweest. Op BlueSunday presenteert Sundek de totaalcollectie.

Holubar
Het merk Holubar is de eerste fabrikant die katoenen jacks maakte met een coating. Het merk kreeg met name veel naamsbekendheid door de iconische oranje jas die Robert De Niro droeg in de film de Deer Hunter.

Replay
Ook Replay zal aanwezig zijn op BlueSunday. Het merk is nu met name succesvol door de innovatieve Hyperflex jeans. Deze stoere Replay broeken zijn voorzien van hoge elasticiteit, hebben een goed herstelvermogen en daardoor een hoog draagcomfort.

Columbia Sportswear
Columbia Sportswear is een allround buitensportmerk. Het merk baseert zijn werk op vier essentiele pijlers. Kleding moet droog blijven, beschutting bieden, koel zijn of juist lekker warm.

Wij kijken er in elk geval erg naar uit! Heb jij 7 juli al in je agenda gezet?

Website SundaySchool: www.sunday-school.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top