Ga naar hoofdinhoud

Event: Elvy’s Wereld So Ibiza & Little Miss Juliette

Yay! Bijna is het tijd voor dé meidenfilm van 2018: Elvy’s Wereld So Ibiza. Zoals we eerder al schreven zal de film samenwerken met meisjesmerk Little Miss Juliette in de vorm van een prachtige collectie. De retailers die de collectie hebben ingekocht kunnen een hoop verwachten tijdens de filmpremière. Weten hoe deze dag eruit ziet? KIDS fashion mag vertelt het je graag.

Alle retailers zijn uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de première. Voorafgaand aan de big night vindt er een gezellige borrel plaats. De retailers hebben extra kaarten gekregen die ze aan consumenten mogen verloten, mits zij items kopen in de Little Miss Juliette by Elvy collectie. En bovendien zullen er veel BN’ers en pers aanwezig zijn bij het event. Dankzij de duidelijke communicatie en promotie door Elvy’s Wereld én Little Miss Juliette zal er zeker veel media aandacht zijn voor de film.

De première van Elvy’s Wereld So Ibiza in samenwerking met Little Miss Juliette
Wanneer: 21 september 2018
Waar: Pathe Arena Amsterdam
Kaartjes koop je hier

Vanaf 26 september draait de film in de Nederlandse bioscopen. België zal nog iets langer moeten wachten, daar is de film vanaf 17 oktober te zien. Tevens zal Little Miss Juliette by Elvy te zien zijn op het aankomende Tinafestival op 22 en 23 september én in het Tina Magazine. En tot slot zullen onder andere RTL Boulevard, Shownieuws, Kidstop20, Koffietijd, Zapplive, RTL Late Night en het NOS Jeugdjournaal aandacht besteden aan de nieuwe film.

Website Elvy’s Wereld So Ibiza: www.elvyswereldsoibiza.nl
Website Little Miss Juliette: www.littlemissjuliette.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top