Ga naar hoofdinhoud
Selini Action - KIDS

Janneke Wintermans Agenturen gaat opnieuw voor badmodemerk Selini Action

Janneke Wintermans Agenturen heeft het kindermodemerk Selini Action opnieuw aan haar portfolio toegevoegd. Het Griekse en handgemaakte merk biedt badkleding en accessoires aan kinderen in alle leeftijden. KIDS fashion mag sprak Janneke over haar nieuwe aanwinst.

Het Griekse merk Selini Action werd al eerder geïmporteerd door Janneke Wintermans Agenturen, maar dat moest even worden stilgelegd vanwege de problemen in het land. Nu de markt weer aantrekt en er meer vraag naar badkleding is, werd het tijd het merk weer op te pakken.

Wat het modemerk zo prachtig maakt is dat elk kraaltje, strikje en bloemetje met de hand op de badkleding wordt gestikt. Vaak wordt dit gedaan door vrouwen op leeftijd die graag wat willen bijverdienen, of door alleenstaande moeders die naast de zorg voor hun kinderen nog wat werk willen verrichten. Het merk bestaat al jaren en heeft naast kinderkleding ook accessoires, hoedjes, jurken en (strand)tassen in het assortiment.

Janneke Wintermans Agenturen vertegenwoordigt naast Selini Action ook merken als Armani, Hugo Boss, Chloé en DKNY.  Sinds het laatste seizoen behoort ook Givenchy tot haar portfolio, die collectie wordt deze winter voor het eerst uitgeleverd.

Website Janneke Wintermans Agenturen: https://www.wintermans-agenturen.nl/
Website Selini Action: http://seliniaction.com.gr/

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top