Ga naar hoofdinhoud
Kindermodenieuws Ruben Worms

Lief! en Mek sluiten aan bij Ruben Worms Mode-Agenturen

KIDS fashion mag sprak met Ruben Worms Mode-Agenturen, Nederlands agent voor kinderkledingmerken als Mim-Pi, iDO en Mek. Sinds deze week kan hij ook het populaire kledingmerk Lief! aan zijn porfolio toevoegen.

Met Mek boekte Worms de afgelopen twee seizoenen veel succes. Het stoere kindermodemerk uit Italië heeft een volwassen uitstraling waardoor het vooral bij tieners goed in de smaak valt. Mek staat bekend om een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en brengt sinds kort ook een stoere, uitdagende collectie voor baby’s op de markt.

Naast Mek kan Worms sinds deze week ook het welbekende kinderkledingmerk Lief! aan zijn portfolio toevoegen. De prijsklasse van Lief! is scherp en de maten zijn uitgebreid. Zo biedt het kleding voor baby’s, maar richten ze zich ook op kinderen tot en met maat 128. Zelfs de lifestyle afdeling van Lief! doet het goed.

‘Lief! heeft net als Mek een babycollectie, maar het is eigenlijk niet met elkaar te vergelijken. Beide merken zijn een mooie, nieuwe aanwinst voor Ruben Worms Mode-Agenturen.’ aldus Worms.

Website Ruben Worms Mode-Agenturen: http://site.rubenworms.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top