Ga naar hoofdinhoud

Snoozebaby lanceert nieuw merk: Riffle

Snoozebaby heeft al jaren een vast plekje in de markt, maar de laatste tijd viel het ze op dat er steeds meer behoefte ontstaat voor een niche. “Snoozebaby is klein, maar een niche kunnen we onszelf niet noemen”, aldus het babymerk. Snoozebaby wil  inspelen op deze vraag vanuit de markt en dus zijn de designers van Snoozebaby aan de slag gegaan. Met een prachtig nieuw merk als gevolg.

Snoozebaby proudly presents: Riffle!
Met je voeten op het land en één teentje dat het water raakt. Een rimpeling. De golfjes zijn klein, maar het effect is groots. Steeds verder gaan de cirkels over het water. Blaadjes op de grond, geknisper onder je schoenen. Geritsel. Duidelijk hoorbaar, maar toch zo subtiel. Een lievelingsboekje, vingers langs de papieren pagina’s. Bladzijdes vol avontuur en woorden die de mooiste verhalen vertellen. Riffle is een nieuwe merk onder de Snoozebaby-paraplu. De naam staat voor rimpeling, ritseling, natuurlijk, ondiep, dromerig, lieflijk, ondeugend én eigenwijs.

De eerste collectie: SS19
De eerste Riffle-collectie zit vol met heerlijke luchtige stoffen die heerlijk soepel vallen. Baggy broekjes, playsuits en sweaters in combinatie met korte broekjes en rokjes. Bewegingsvrijheid staat bij alle designs centraal. Alleen vanuit beweging ontstaat een rimpeling, geritsel, riffle..

Wil jij vernieuwend zijn en zoek je net dié items die je klanten verrassen? Klik hier en maak een afspraak. 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top