Ga naar hoofdinhoud

Tip van de redactie: vijfde editie Drive Inn Junior

Op 20 januari vindt de vijfde editie van Drive Inn Junior plaats. Het initiatief is opgezet door diverse agenten en leveranciers gespecialiseerd in kinderkleding, voortgevloeid uit de gezamenlijke wens om klanten en prospects mogelijkheid te bieden om zich op nieuwe collecties te oriënteren.

Drive Inn Junior zal plaatsvinden op maandag 20 januari 2020 van 9:00-18:00 uur. Op verschillende locaties in het zuiden van het land openen showrooms hun deuren voor vaste klanten en andere geïnteresseerden. Het event vindt plaats in de volgende steden: Best, Breda, Eindhoven, Roosendaal, Tilburg en Veldhoven.

De afgelopen vier edities waren een daverend succes. Ook dit keer belooft het weer een overvolle, afwisselende en verrassende dag te worden voor de bezoekers. Men kan zich oriënteren op bijna 100 kindermodemerken in negen verschillende showrooms: Ageeth Tijhaar Agenturen, Barth van Hout, Brandworks, Hoppenbrouwers Agenturen, M-Agency, Mrs. Jansen Agency, Retour denim de luxe, Van der Linden Agenturen en Zoet Agenturen. Ook kun je rekenen op gratis toegang, gratis parkeren en daarnaast zorgt de organisatie voor lekkere hapjes en drankjes.

Kortom: je hebt gegarandeerd een leuke en inspirerende dag! Ben jij er ook bij op 20 januari?

Website Drive Inn Junior: www.driveinnjunior.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top