Ga naar hoofdinhoud

Vingino knalt met War Child en Martin Garrix!

Vingino heeft samen met 100 klanten een geweldige avond beleefd in Paradiso met War Child en Martin Garrix en KIDS was erbij!

Plannen 2020
Voorafgaand aan het concert werden de plannen van Vingino voor 2020 gepresenteerd aan de klanten. De snelle veranderingen in de markt en de manier hoe Vingino daarop wil inspringen met haar klanten.  De verdere digitalisering dwingen ons allemaal mee te veranderen zowel op marketing , sustainability, collecties en natuurlijk ecom activiteiten. Vingino wil dat samen met de klanten doen en de klanten, indien gewenst, daarbij helpen.

War Child
De hoofdzaak van de avond was natuurlijk War Child. Er werd stilgestaan dat Vingino een mooie lijn kleding op de markt heeft gebracht en de volledige opbrengst naar War Child gaat. Vingino: ”Kinderen in nood hebben onze hulp keihard nodig en daar dragen wij graag een steentje aan bij”

Marco Borsato
Een mooie verrassing was dat Marco Borsato tijdens de presentatie langs kwam. Marco is al 20 jaar verbonden aan War Child en vertelde zijn verhaal aan de Vingino klanten. Zijn sterke betrokkenheid was goed voelbaar in de zaal. Na de presentatie sloten we de avond af in Paradiso en ging het dak eraf bij Martin Garrix.

Vingino wil graag iedereen bedanken voor hun bijdrage aan deze fantastische avond maar ook zeker voor hun bijdrage aan War Child.

Website Vingino: www.vingino.com/nl/meisjes/collecties/war-child/ en www.vingino.com/nl/jongens/collecties/war-child

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top